Терапии лице

Работим с продукти за всяка възраст и всеки тип кожа. Разработени са специфични и базисни терапии, имащи за цел превенция и запазване на вашата красота и добро самочувствие.Новите революционни технологии за чиста, здрава и млада кожа!Каталогът ни е изключително разнообразен и включва всички актуални и търсени козметични терапии:Масаж на лице-12.00 лв
Почистване на лице-30.00 лв
Пилинг, маска-15.00 лв
Ароматерапия,масаж,маска-22.00 лв 

PQAge пилинг

В Козметичен център”Кокона” работим с нова генерация пилинг PQAge, който по удивителен начин въздейства само на дълбоките кожни слоеве. Повърхността на кожата остава незасегната, няма зачервяване, процедурата е ЦЕЛОГОДИШНА! PQAge е революционнен пилинг, гарантиращ дълбока регенерация, дъбкото дермално ексфолиране и същевременно предпазва кожата от раздразнение и зачервяване. Подходящ е за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага всесезонно. Продуктът не е фотосенсибилизиращ и безопасно може да се използва дори през лятото. Това го прави уникален и много предпочитан.Необходими са между три и шест процедури за максимален ефект през 10 дни.

Цена на процедура-100.00 лв.
/при закупуване на пакет от три или повече процедури – 90.00 лв. 

SA пилинг
Едно ефективно решение за лечението на акне е химичният пилинг на кожата със салицилова киселина SA на Enerpeel. Химически разтвор на базата на салициловата киселина.Състав: салицилова киселина ~ 30%, триетил-цитрат, етил-линолоеат.Химическо ексфолиране: повърхностно, повърхностно-средно.Показания: комедонно акне, възпалително акне,повърхностни белези.Средно време на приложение преди неутрализиране : от 3 до 7 минути според генетично-расовите характеристики и фототипа на пациента.Брой процедури: 5. Интервал 2 седмици. 

Цена на процедура-100.00 лв.
/при закупуване на пакет от три или повече процедури – 90.00 лв. 

JR пилинг
Химически разтвор на базата на специално модифицираната формула на Jessner.Състав: салицилова киселина ~ 15%, млечна киселина ~ 20%, резорцин ~ 14%.Химическо ексфолиране: повърхностно, повърхностно-средно.Показания: Леко и средно възрастово и фото остаряване, дисхромия, комедонно, инфламаторно акне, белези от акне.Средно време на приложение преди неутрализиране : от 3 до 5 минути според показанията, степента на фото остаряване, генетично-расовите характеристики и фототипа на пациента.Брой процедури: 5. Интервал 2 седмици. 

Цена на процедура-100.00 лв.
/при закупуване на пакет от три или повече процедури – 90.00 лв. КОЛО МАСКА-ЖЕНИ
/нежна епилация/ 

Половин крака с коляно – 12.00лв
Цели крака-20.00 лв
Ръце-12.00 лв
Бикини линия-10.00 лв
Коло маска "интим"-15.00 лв
Коло маска цели крака+триъгълник-32.00 лв
Мишници-10.00 лв
Коло маска горна устна/вежди-5.00 лв
Почистване /Оформяне на вежди-5.00 лв
Боядисване на мигли и вежди-7.00 лв 

КОЛО МАСКА-МЪЖЕ
(нежна епилация)  

Половин крака-18.00 лв
Цели крака-35.00 лв
Ръце-20.00 лв
Мишници-10.00 лв
Гърди-23.00 лв
Рамене-12.00 лв
Кръст / Врат-10.00 лв
Гръб-25.00 лв

 НОВО! Микроблейдинг – новото име на перфектните вежди!

 Микроблейдинг е подходящ при:
   - неправилна форма на веждите, за корекция
  -  при редки вежди, за попълване и създаване на по-добър контур
    -при частична или цялостна липса на вежди по медицински или други причини
Оформянето на веждите чрез микроблейдинг, косъм по косъм, ще ви даде самочувствието и красотата, които заслужавате.
Цена-200 лв.
/с включен ретуш след месец/НОВО! Поставяне на мигли - косъм по косъм 

С този нов метод за поставяне на мигли косъм по косъм, може да удължите и сгъстите миглите си за продължителен период от време.   В отговор но различните предпочитания дължината на миглите варира между 8-15 мм. и са с разнообразен обем. Основното предимство на този метод пред другите изкуствени мигли е, че не могат да бъдат различени от естествените.

Цена-90.00 лв.
Поддръжка-50.00 лв.