Промоции

ПРИЯТЕЛИ,

Всички постоянно се стремим към все по-голямо съвършенство,искайки ни се да бъдем все по-красиви.Най-изразителната част от нас -нашите очи-те са огледало на нашата душа и изразяват всяка наша емоция!Затова и ние искаме те да бъдат все по-изразителни и красиви.Две хубави очи-широко отворен обаятелен поглед,вежди гайтани,безкрайни ресници!

Вече това може да се постигне напълно безвредно чрез ламиниране и ботокс на мигли- лесна,щадяща и безболезнена процедура.Тя замества много ефективно техниката косъм по косъм.Не се добавят никакви искуствени мигли,оставате си само с вашите естествени.Нанасят се падхранващи съставки,които съдържат кератин,витамини и подхранващо масло.

След като се приключи с ламинирането,по желание миглите могат да бъдат боядисани с безвредна къна в подходящия цвят.Тази процедура е подходяща за всеки,който иска да има по-плътни,по-гъсти,по-дълги,по-извити или всъщност по-секси мигли!Продължителността е около 90 мин.Трайността на ефекта е около 8 седмици-в зависимост от смяната и растежа на вашите собствени мигли.Миглите не се увреждат,дори се засилва растежът им.

Удължаването е естествено,без изкуствено добавяне на косъмчета.Отпада използването на спирала,освен ако не искате.Можете без притеснения да мокрите лицето си-миене,плуване,парна баня,сауна,спорт.

По естествен и неотразим начин могат да бъдат оформени и боядисани и вашите вежди с естествена къна-биотатуаж.

АКО СТЕ ГОТОВИ ЗА МНОГО КОМПЛИМЕНТИ,АКО ИСКАТЕ ДА СЪБЛАЗНЯВАТЕ И ПОКОРЯВАТЕ,ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОГЛЕДИ И ДА СПИРАТЕ ДЪХА НА ВСЕКИ СРЕЩНАЛ ВИ, НИЕ СМЕ НАСРЕЩА!

ОЧАКВАМЕ ВИ КАКТО ВИНАГИ С ГОТОВНОСТ И ЛЮБОВ ДА СЕ ПОСВЕТИМ НА ВАС И С НАЙ-ГОЛЯМАТА УСМИВКА НА СВЕТА!

 

ТЕЛ.:0888/446 833-СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!Подарете си миг спокойствие и красота. Оставете се в нашите професионални  ръце и ние ви гарантираме светкавичен резултат! Подарете ваучер за желаната от вас сума на ваш близък или приятел и бъдете сигурни, че той ще получи най-доброто!